Hírek

Elérhetőségek

"NYÁRI DIÁKMUNKA 2023"

TÁJÉKOZTATÓ

A „NYÁRI DIÁKMUNKA 2023” PROGRAMRÓL

 

Kedves Diákok!

Az elmúlt évekhez hasonlóan az idén is lesz „Nyári diákmunka” program, melynek keretében az önkormányzatok és az önkormányzati fenntartású intézmények 2023. július 1. és 2023. augusztus 31. közötti időszakban egy hónapra támogatást igényelhetnek 16-25 év közötti, nappali tagozatos tanulói vagy hallgatói jogviszonnyal rendelkező diákok foglalkoztatásához.

A programhoz csatlakozás előfeltétele, hogy a nappali tagozatos diák a lakó- vagy tartózkodási helye szerinti járási hivatal foglalkoztatási osztályán  nyilvántartásba vetesse magát (személyi igazolvány, lakcímkártya, TAJ kártya, adóazonosító jelet tartalmazó igazolvány, érvényes diákigazolvány vagy annak az iskolai tanulmányok befejezése miatti visszavonásakor kiadott iskolalátogatási igazolás).

Önkormányzatunknál július és augusztus hónapban van lehetőség 1-1 hónap diákmunkára napi 4 órában (bruttó 116.000 Ft/fő/hó/4 óra).

Jelentkezni a somoskoujfalu@somoskoujfalu.hu e-mail címen a diák nevének, lakcímének, valamint a diákmunka tervezett időtartamának megadásával lehet.

A jelentkezéseket 2023. június 23. 13.00 óráig várjuk.

 

Somoskőújfalu, 2023. június 14.

Tábori Anita Katalin

polgármester