Hírek

Elérhetőségek

DIÁKMUNKA 2024!

TÁJÉKOZTATÓ 

A „NYÁRI DIÁKMUNKA 2024” PROGRAMRÓL

 

Kedves Diákok!

Az elmúlt évekhez hasonlóan az idén is lesz „Nyári diákmunka” program, melynek keretében az önkormányzatok és az önkormányzati fenntartású intézmények 2024. július 1. és 2023. augusztus 31. közötti időszakban egy hónapra támogatást igényelhetnek 16-25 év közötti, nappali tagozatos tanulói vagy hallgatói jogviszonnyal rendelkező diákok foglalkoztatásához. 

A programhoz csatlakozás előfeltétele, hogy a nappali tagozatos diák a lakó- vagy tartózkodási helye szerinti járási hivatal foglalkoztatási osztályán  nyilvántartásba vetesse magát (személyi igazolvány, lakcímkártya, TAJ kártya, adóazonosító jelet tartalmazó igazolvány, érvényes diákigazolvány vagy annak az iskolai tanulmányok befejezése miatti visszavonásakor kiadott iskolalátogatási igazolás).

Önkormányzatunknál július és augusztus hónapban van lehetőség 1-1 hónap diákmunkára napi 4 órában (bruttó 133.400 Ft/fő/hó/4 óra).

Jelentkezni a somoskoujfalu@somoskoujfalu.hu e-mail címen a diák nevének, lakcímének, telefonszámának, valamint a diákmunka tervezett időtartamának megadásával lehet. 

A jelentkezéseket 2024. június 26. 13.00 óráig várjuk. 

 

Somoskőújfalu, 2024. június 19.

 

Tábori Anita Katalin s.k.

polgármester